Oldal kiválasztása
Válaszd a nagyszerű kapcsolatot!

A kép forrása: http://t7.hu/01bt

Egy idézet azoknak, akik kapcsolatban élnek, vagy szeretnének igazán felemelő és örömteli kapcsolatban élni:

„A legtöbb ember, aki kapcsolatra vágyik, úgy hiszi, hogy a semminél egy se nem túl jó, se nem túl rossz kapcsolat is jobb. Mi azonban nem értünk ezzel egyet. Vagyis mivel mindig fennáll egy nagyszerű kapcsolat lehetősége, sohasem biztatunk senkit arra, hogy érje be kevesebbel.”
– Abraham-Hicks –

Oké! Mit jelent ez?
Nem, még véletlenül se gondold azt, hogy arra biztatlak, hogy hagyd ott a párod csak azért, mert – bár jó a kapcsolatotok – előfordulhat, hogy lehetne ennél egy jobb is. Nem erről van szó! Sőt…

Sokkal inkább arra szeretnék rávilágítani, hogy amennyiben nem vagy boldog, amennyiben nem érzed jól magad a pároddal, akkor csupán megszokásból, vagy netán félelemből („Jaj, mi lesz velem majd egyedül? Nem kellek én majd senkinek”) NE maradj vele. Tegyél meg mindent (ha akarsz), hogy jobb legyen a jelenlegi kapcsolatod. Üljetek le, és – ha eddig nem tettétek volna – legyetek egymáshoz nagyon őszinték. Mondj el mindent, amit te sérelemként éltél meg. Tárd fel nyíltan a Te nézőpontodat. Mondj el mindent! Mintha ez lenne egy varázslatos mantra, egy varázsige: ha elmondasz mindent, akkor mágikus erő hatására megváltozik a kapcsolatotok, és szuper lesz nektek együtt.

Egyébként meg: mi a fenét veszíthetsz?!

Mondj el hát mindent, és természetesen hallgasd meg Te is a párodat. Ha rossz, akkor legfeljebb véget ér egy rossz kapcsolat. Vagy megjavul. Ilyenre is vannak példák. Nem is egy.

Ha pedig tényleg nem megy, akkor váljatok el jól, és élj olyan kapcsolatban, melyben csodálatosan érzed magad. Persze ez nem mindig megy könnyen. Keress meg és írj nekem, vagy gyere el tréningre, konzultációra!