Oldal kiválasztása

ki-tamogat-tegedHa bármit el akarsz érni az életben, nem árt, ha hiszel magadban, a tehetségedben, képességeidben. De bizony van úgy, hogy ez neked nem megy. Ha te sem hiszel önmagadban, akkor ki fog? Téged ki támogat? Nagymamád, a szüleid, a párod, vagy épp a gyermekeid, barátaid, üzlettársad, edződ, mentorod? Ki?

Én hiszem, hogy mindenki képes valami nagyot alkotni, valami maradandót csinálni. Olyat, ami számára fontos. De lehet, hogy ezzel másoknak is nagyszerű élményt okoz. Akár tartósan is. De sajnos túl sokan vesznek el a süllyesztőben, vagy ragaszkodnak egy olyan élethez, ami nem kielégítő számukra… pusztán azért, mert:

  • vagy nem is hiszik, hogy ők képesek lennének bármi hasznosat létrehozni, ill. értékes akármit végrehajtani,
  • vagy nem is tudják, hogy lenne lehetőségük mást tenni, másképp élni.

Én hiszem, hogy erre képes vagy te is. Mondom ezt úgy, hogy személyesen talán még nem is ismerjük egymást. Viszont tudom, hogy a képesség ott szunnyad benned (ha még nem ébresztetted fel), és arra vár, hogy kezdj végre valamit ezzel a nagyszerű lehetőséggel. Mindegy, hogy mi ez! Belekezdhetsz egy vállalkozásba, elkezdhetsz sportolni, vagy hódolhatsz a hobbidnak. Szerezhetsz olyan tudást, kifejleszthetsz olyan képességet, amivel gyökeresen megváltoztathatod az életed.

Nézd meg ezt a videót, melyben egy olyan sráccal találkozhatsz, aki nem hitt magában, nem hitte, hogy az, amire ő képes, érdekelni fog bárkit is. De volt mellette olyan, aki támogatta őt. Téged ki támogat?

Kapcsold be a hangszórót, indítsd el a videót, és utána görgess egy kicsit lejjebb, mert a videó alatt még vár rád valami.

Ki támogat téged?

Bízom benne, hogy te már egy ideje építgeted az életed, és már sikert sikerre halmoztál. Vagy legalábbis valósítottál meg célokat, melyek értékesek számodra, amikre büszke vagy. Ha netán ilyen még nem történt veled, vagy ha igen, de érzed, vagy legalábbis szeretnéd hinni, hogy TÖBBRE VAGY KÉPES, mint amit eddig a felszínre hoztál, akkor semmiképp se menj innen üres kézzel!

Kérlek, töltsd ki az alábbi két mezőt, mondd meg, mi az, amit szeretnél, és ígérem, hogy én támogatni foglak. De csak akkor lehet hasznos számodra ez, ha legalább egy kicsit akarod is azt, hogy még jobb legyen az életed. Na, hogy döntesz: elfogadod a segítséget?

nyil-01-700px