Oldal kiválasztása

Az előbb találkoztam az alábbi idézettel, s már hoztam is ide, nektek. Gondolatébresztőnek. Hiszen nagyon sok rejlik ebben az egy, rövid mondatban. Egyrészt benne van az őszinteség, a bizalom, a nyílt kommunikáció, a bátorság, a cselekedetek fontossága és az is, hogy mindezt milyen attitűddel teszed meg.

Tedd fel a kérdésed!

A kép forrása: http://eduhelp.hu/kerdezz-felek

Az őszinteség nem csak arról szól, hogy igazat mondasz-e másoknak, hanem azt is, hogy tényleg azt teszed-e, amit szeretnél. Legbelül. Jelenti azt is, hogy önmagaddal mennyire vagy fair, hogy önmagaddal, milyen a viszonyod. (Ez pedig már azonnal önbizalomról is szól.) Ehhez sokszor szükség van egy csipetnyi (néha elég nagy adag) bátorságra. Amikor valódi kérdéseket kapsz másoktól, vagy az élettől, NE kerüld ki! Válaszolj rá! Kezdheted akár most is.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“A kérdés, melyet leginkább meg kellene válaszolnod az,
amit nem szeretnél, hogy feltegyenek neked.”
– Lucien del Mar –
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

És… mindennek, mi köze van a kapcsolatokhoz? Mi köze van ennek a harmóniához? Tudod jól a választ: őszinteség, bizalom, nyílt és folyamatos kommunikáció nélkül eleve nem épülhet ki egy harmonikus kapcsolat, és nem is fejlődhet tovább. Enélkül elsorvad.

Vajon mi köze van mindennek a sikereimhez, az üzletem fejlődéséhez, a weblapom forgalmához és sport eredményeimhez? Hááát… bizony nagyon is sok, hiszen lehet, hogy nem jó úton jársz, csak ezt a kérdést fel sem mered magadnak tenni, sem választ fabrikálni rá. Pedig sok felesleges kilométer megtételétől mentesítenéd magad.

Sokan – de tényleg nagyon sokan – úgy élik életüket, hogy valójában csak bolyonganak. Nem tudják pontosan, mi a bibi, de azt érzik, hogy valami nem oké. A valódi kérdéseket persze nem szeretnék feltenni, mert az igen gyakran fájdalmat okoz(na).

Ha feltennék. De nem teszik.

Viszont az életükön nagyon szeretnék csiszolni, javítgatni. Amikor találnak új és még újabb módszereket (és ide tartozik – sajnos – a pozitív gondolkodás, vonzás törvénye és a kvantum kommunikáció is), akkor erre a zsákutcás életre, zsákutcás vállalkozásra kezdik el alkalmazni.

MIT GONDOLSZ: vajon jönnek az eredmények?

Sok kérdést, és ezekre adott őszinte válaszokat kívánok!
Tedd fel magadnak MÉG MA! Vagy ha nem megy, ha nem tudod, mely kérdések juttatnának át a holtponton, ha keresed a kiutat, de sorozatosan falakba ütközöl, akkor keress meg ITT, vagy tréningeken, konzultáción.