Oldal kiválasztása

micsoda-lehetoseg

INSPIRÁCIÓ: ” Amikor azt mondod: ‘Feladom!’, gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: ’Egek, micsoda lehetőség!’ „ – H. Jackson Brown

Volt-e már veled olyan, hogy kerested a kifogásokat? Ha igen, gondolom, találtál is. Vagy volt-e olyan, hogy edzés közben megálltál, és nem folytattad a futást? Vagy versenyen… álltál-e már ki, mert feladtad a küzdelmet?

Sokan el sem jutnak idáig.

Kigondolják, hogy jó lenne mozogni, és hát a futás épp megfelelő lenne. Talán még edzéstervet is készítenek, vagy készíttetnek, vagy egyszerűen csak elhatározzák, hogy mostantól kezdve heti háromszor cipőt húznak és pályára lépnek. El is indulnak az első, majd a második edzésre is, aztán vagy túl meleg van, vagy túl hideg, esik, vagy épp a szél fúj, izomláz, vagy egyéb nyavalya miatt… nem jön a harmadik edzés. Vagy ha azt még teljesítik is, lehet, hogy a nyolcadik, vagy tizenhetedik alkalom után adják fel a küzdelmet.

Ha azonban te nem ilyen vagy, és folytatod, amit kitűztél magad elé, akkor egy új életstílust nyersz. De még ennél többet is. Filozófiát. Egy olyan szemléletet, amiben a futás nem kín, hanem öröm. Vagy annak forrása, vagy annak kifejeződése. Hogy melyik, az nem is számít. Egyszer ez, máskor meg az.

Te most hol tartasz?


További inspirációkat és hasznos tippeket olvashatsz itt: Running Time Hungary <– Ha tetszik, kövesd az oldalt!